Är du vår nästa stjärna?

Vill du bli en del av vårt grymma gäng av snickare? Ser du lösningar istället för hinder? Har du nära till skratt och uppskattar att jobba med kreativa snickare som ser vikten av att varje kund är värdefull? Då är du en av oss och den vi söker!

Hos Lindborg får du plats att växa och utvecklas då vi har många spännande och varierande projekt. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss och vi söker dig som trivs med att jobba med varierande arbetsuppgifter och under eget ansvar i nära samarbete med dina kollegor.

Som snickare hos oss får du utrymme för fantasin och kreativiteten att flöda. Våra projekt är kund unika och vi gör ofta roliga och spännande special lösningar för att tillgodose våra kunders förväntningar och önskemål. Att bygga med trä, framför allt Limträ, ligger oss varmt om hjärtat och är vårt förstahandsval när det gäller material och det har blivit en del av vårt varumärke.

Vi på Lindborg ser att våra medarbetare är vår största tillgång och vi trivs med att umgås med varandra och göra roliga saker tillsammans.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att kontakta oss på jobba@lindborgsoner.se

 

Det här är Lindborg:

Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi för ett halvt sekel sedan. Vi har ett färdigt system för byggnation i limträ och vet exakt vilka steg vi ska ta för att leverera det vi har fått förtroende att bygga. Hela vägen från skiss till sista skruv. Att tänka långsiktigt och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi tycker att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet.