Arbetsledare/Platschef hos Lindborg.

Vi söker dig som idag jobbar som arbetsledare/platschef och vill hitta nya utmaningar. Du har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och trivs med att arbeta med mycket eget ansvar samt med många bollar i luften samtidigt.

Som person är du nyfiken, målinriktad, ödmjuk och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du är strukturerad och trivs i en roll med många kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är en lagledare, social och tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. 

Ditt driv gör att du ständigt utvecklas och gör dig till den viktiga del du kommer vara hos Lindborg.

Hos Lindborg får du plats att växa och utvecklas då vi har många spännande och varierande projekt. Våra projekt är kundunika och tar kunden med på en resa från idé till färdig byggnad. Vi vill överträffa våra kunders förväntningar och önskemål och det är en av våra grundstenar. Trä ligger oss varmt om hjärtat och är vårt förstahandsval när det gäller material och det har blivit en del av vårt varumärke.

Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss och vi söker dig som trivs med att jobba med varierande arbetsuppgifter och under eget ansvar i nära samarbete med ledning, kollegor, kunder och leverantörer.

Vi på Lindborg ser att våra medarbetare är vår största tillgång och vi trivs med att umgås med varandra och göra roliga saker tillsammans.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att kontakta oss på jobba@lindborgsoner.sesoner.se