Bli en del av vårt härliga plåtslagargäng!

Hos Lindborg Plåtslageri får du plats att växa och utvecklas då vi har många spännande och varierande projekt. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss och vi söker dig som trivs med att jobba med varierande arbetsuppgifter och under eget ansvar i nära samarbete med dina kollegor.

Lindborgs Plåtslageri är en del av Lindborg och vi utför större totalentreprenader i Limträ. Vi utför plåtarbeten i våra egna projekt samt externa plåtslagerijobb.

Vi på Lindborg ser att våra medarbetare är vår största tillgång och vi trivs med att umgås med varandra och göra roliga saker tillsammans.  Då vår plåtslageri avdelning växer vill vi hitta dig som vill vara med och utveckla och påverka vår verksamhet framöver.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att kontakta oss på jobba@lindborgsoner.se

Det här är Lindborg:

Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi för ett halvt sekel sedan. Vi har ett färdigt system för byggnation i limträ och vet exakt vilka steg vi ska ta för att leverera det vi har fått förtroende att bygga. Hela vägen från skiss till sista skruv. Att tänka långsiktigt och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi tycker att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet.