VÄX MED OSS

När du kliver in i vår spännande värld möts du av ett gäng människor som kommer göra allt för att du både ska lyckas och utvecklas. Vi är ett familjeföretag med lång byggtradition. Vi värdesätter vårt sammansvetsade gäng, för det är de som gör oss till vad vi är.

Vi vill att du ska känna dig glad och peppad på söndag när det är dags för en ny jobbvecka. Vi erbjuder en familjär stämning med ett givande arbete. Och just det, vi har ett gym i våra lokaler också. Allt för att du ska må bra, både på jobbet och i vardagen.

LEDIGA TJÄNSTER

PLÅTSLAGARE

Hos Lindborg Plåtslageri får du plats att
växa och utvecklas då vi har många
spännande och varierande projekt.

ARBETSLEDARE

Du är inte rädd för nya utmaningar
och har goda ledaregenskaper.

SNICKARE

Som snickare hos oss får du utrymme för fantasin och kreativiteten att flöda.

Känns Lindborg som en arbetsplats för dig?

Vi är alltid på jakt efter talangfulla människor. Om ingen av våra lediga tjänster passar dig är du ändå varmt välkommen att höra av dig!

Hör av dig till oss.

15 + 2 =

En hälsosam arbetsmiljö

Arbetsmiljön i vår verksamhet ska vara sådan att de som arbetar hos oss inte drabbas av ohälsa eller kommer till skada på grund av arbetet och att de trivs samt kan utvecklas både yrkesmässigt och som individer. Arbetsmiljöarbetet ska genomsyra alla beslut som fattas och alla aktiviteter som genomförs. Vi accepterar ingen form av mobbning eller trakasserier på vår arbetsplats. Vår arbetsmiljö ska präglas av en öppenhet och alla individer ska behandlas jämlikt och med respekt. Genom Lindborgs friskvårdsarbete stimuleras och skapas förutsättningar för våra medarbetare att främja sin egen hälsa. Vi uppfyller den arbetsmiljölagstiftning som vi omfattas av och strävar efter att ständigt förbättra vår arbetsmiljö såväl organisatoriskt och socialt som fysiskt. Lindborgs utvärderar löpande företagets insatser inom arbetsmiljöområdet för att kunna göra ständiga förbättringar i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

LINDBORG ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG MED LÅNG BYGGTRADITION.
TORSLUNDAVÄGEN 6, 749 60 ÖRSUNDSBRO    INFO@LINDBORGSONER.SE    0171-46 07 10